Tableta Vonino Otis S

Tableta Vonino Otis S este un gadget de buget ce dupa cum va puteti astepta vine cu ceva lipsuri in incercarea de a asigura specificatiile tehnice necesare rularii in bune conditii a aplicatiilor, filmelor si jocurilor. Dar daca nu intetionati sa conectati tableta la televizor sau daca nu aveti nevoie de camera foto pe spate atunci aceasta tableta este o alegere buna si este vanduta la un pret foarte competitiv.

Designul este unul placut, tableta de culoare neagra are colturile rotunjite iar capacul de pe spate este prevazut cu o textura alcatuita din mici cercuri ce ii confera un plus de estetica. Carcasa din plastic este destul de solida si poate rezista la mici accidente. Porturile (mini USB, iesire audio), cititorul de carduri, si mufa pentru incarcator sunt pozitionate pe laterala dreapta a tabletei.

Ecranul de 7 inch asigura portabilitate maxima, este de tip LCD si are o rezolutie nativa de 800 x 480 ce poate parea mica, dar este suficient pentru diverse jocuri, filme si navigare web chiar si pe site-uri neoptimizate pentru mobil. Ecranul fiind de tip capacitiv suporta atingeri multiple, dar in maxim 5 puncte – astfel puteti juca titluri mai complexe fara probleme.

Specificatiile tehnice sunt reprezentate de 512 MB memorie ram DDR3, un procesor dual-core foarte performant, acesta face parte din generatia Cortex-A9 si are o frecventa de 1.5 GHz, impreuna cu chipsetul graphic Mali 400, dual-core si acesta asigura performante decente in majoritatea jocurilor, doar cele cu cerinte extreme vor ridica probleme. Deoarece memoria ram este destul de mica trebuie sa aveti grija cu multitasking-ul si sa inchideti din aplicatii in special inainte de rularea jocurilor. Ca suntem la capitolul aplicatii si jocuri trebuie sa stiti ca pentru stocarea acestora aveti 8 GB de memorie interna si puteti extinde folosind carduri microSD cu capacitate maxima de 32 GB, va recomand sa achizitionati unele mai rapide.

Conexiunea la internet se poate face prin wireless si chiar 3G, dar asta presupune achizionarea unui cablu OTG la care trebuie sa conectati un modem USB 3G si sa instalati aplicatia PPP Widget. Tableta ar trebui sa functioneze ok cu mai toate modem-urile de pe piata, a fost testata cu succes pe modelele: ZTE MF110, Huawei E1550, E173s-1.

Autonomia este de aproximativ 4 ore, poate depasi daca o folositi fara conexiune la net pentru cititul unei carti in format electronic de exemplu. Nu este o autnomie impresionanta dar trebuie sa tinem cont si de pretul extrem de mic al acestui dispozitiv.

Alte mentiuni:

  • difuzorul scoate sunet ok, iar la casti poate ar trebui sa va orientati catre un model mai calitativ, cele incluse in pachet nu sunt prea fantastice;
  • camera foto frontala impreuna cu microfonul integrat pot fi folosite pentru apeluri video prin Skype sau alte aplicatii similare;
  • sistemul de operare Android 4.1.1 Jelly Bean ruleaza destul de fluent;
  • aveti acces la sute de mii de aplicatii / jocuri prin intermediul Google Play;

Tableta Vonino Otis S vine cu poate cel mai bun raport pret / performanta de pe piata. De asemenea arata bine, plasticul nu lasa senzatia de ieftin si, poate cel mai important aspect, puteti rula foarte multe jocuri.


1 Response

  1. Petre Cristian spune:

    Pret bun, calitate buna, mai mult decat potrivita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *